Почитувани жители на општина Могила, доколку имате некоја идеја или предлог – проект кој сакате да се реализира во наредната 2023 година, Ве молиме да ни пишете преку контакт формата подолу, а службите на општина Могила ќе го разгледаат и доколку е реално остварливо, Вашата идеја или проект ќе влезе во новиот Буџет на општината за 2023 година.

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.