Пријави проблем

Системот Ви овозможува во секое време од денот, седум дена во текот на неделата, преку интернет порталот на нашата општина, да пријавите проблем, кој нашите служби ќе се обидат да го решат или да Ве информираат во врска со решавањето на проблемот во најкраток можен рок.

Ваши податоци(Задолжително)
Повлечи ги датотеките тука или
Прифатени типови на датотеки: jpg, jpeg, png, Максимална големина на податок: 10 MB.

    Согласност

    Со праќањето на Вашата пријава, потврдувате дека ги прочитавте и се согласувате со Политика за приватност
    Hidden