Учествувај во донесувањето на Буџетот на општина Могила за 2022 година

Почитувани жители на општина Могила, доколку имате некоја идеја или предлог – проект кој сакате да се реализира во наредната 2024 година, Ве молиме да ни пишете преку контакт формата подолу, а службите на општина Могила ќе го разгледаат и доколку е реално остварливо, Вашата идеја или проект ќе влезе во новиот Буџет на општината … Продолжи со читање Учествувај во донесувањето на Буџетот на општина Могила за 2022 година