Апел до жителите на Општина Могила

АПЕЛ ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА МОГИЛА Општина Могила упатува апел да се почитуваат препораките и законските одредби од страна на Владата на Република Северна Македонија, како и препораките од страна на Општина Могила. Се апелира до сите жители на Општина Могила да го намалат движењето во институциите, со исклучок на итни и неодложни работи. Жителите на Општина […]