Средба со жителите во Добрушево, Ношпал, Беранци и Српци

Пред присутните ги изнесов предлог- проектите кои ќе бидат испланирани во Буџетот на општина Могила и ги запознав со обврските и долговите кои ги наследивме од претходното раководство, поради кои ќе имаме ограничени финансии и можности за реализација. Целта на состанокот беше да ги слушнам нивните потреби и проблеми со цел заедно да најдиме решение […]

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.