Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

За овластено лице за прием на пријави од укажувачи, доставени заради заштитено внатрешно и надворешно пријавување во Општина Могила, се назначува лицето Андријана Ивановска. Известување

Прочитај повеќе

Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Почитувани, Градоначалникот на Општина Могила и Претседателот на Советот на Општина Могила секој четврток со почеток од 10 часот ќе остварува средба со граѓаните на Општина Могила. со почит, Општина Могила

Прочитај повеќе

Контакт телефон и меил на административните службеници во општина Могила

Список од контакт телефон и меил на административни службеници во општина Могила: 1. Весна Ристевска – раководител на одделение за финансиски прашања – меил: vesna.ristevska@mogila.gov.mk  бр.тел: 078/484-317 2. Томче Поповски –...

Прочитај повеќе