Советот на општина Могила ја одржа 17-тата седница

Советот на општина Могила ја одржа 17-тата седница

По усвојувањето на записникот од претходната седница советниците го разгледаа и усвоија дневниот ред од 17-тата седница на која што имаше 10 точки на дневниот ред. На почетокот на седницата советниците едногласно ја усвоија Предлог – Одлуката за...

Прочитај повеќе