Програми на Општина Могила за 2019 година

Програми на Општина Могила за 2019 година

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕРАТИЗАЦИЈА-1 годишна програма за отпад годишна програма на Совет на млади план на програми за развој програма за бездомни кучиња Програма за Водовод 2019 (1) програма за волонтери и практиканти Програма за...

Прочитај повеќе

Советот на општина Могила ја одржа 17-тата седница

Советот на општина Могила ја одржа 17-тата седница

По усвојувањето на записникот од претходната седница советниците го разгледаа и усвоија дневниот ред од 17-тата седница на која што имаше 10 точки на дневниот ред. На почетокот на седницата советниците едногласно ја усвоија Предлог – Одлуката за...

Прочитај повеќе