Предизвик “Со дигитална трансформација до иновација”

Почитувани, Се надевам дека сте добро и дека успеавте да се одморите за празниците. Би сакале да ве информираме дека Фонд за иновации и технолошки развој го објави новиот јавен повик „Со дигитална трансформација до иновација” кој се реализира во соработка со Increasing Market Employability – IME и ИНОФЕИТ ДИХ. Повикот е наменет за мали […]

ОБЈАВА БР. 01/23 со архивски број 11-01 oд 12.01.2023год. ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО НАМЕНА 1. Г – ПРОИЗВОДСТВО, ДИСТРИБУЦИЈА И СЕРВИСИ (Г2 – Лесна индустрија)

https://zels.gradezno-zemjiste.mk/eauctions/ListaNaAukcii.aspx ОБЈАВА БР. 01/23 со архивски број 11-01 oд 12.01.2023год. ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО НАМЕНА 1. Г – ПРОИЗВОДСТВО, ДИСТРИБУЦИЈА И СЕРВИСИ (Г2 – Лесна индустрија)

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.