Потпишана декларација за подобрување и унапредување на положбата на женското претприемништво

Денес градоначалникот Драганчо Саботковски  оствари средба и потпиша Декларација за подобрување и унапредување на положбата на женското претприемништво. Имајќи ја во предвид улогата на жената во современите економски процеси, со декларацијата,  Општина Могила ќе се залага за поддршка и промоција на женското претприемништво, со што ќе се придонесе развој на постојните и креирање на нови […]

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.