Решенија за изменување и дополнување на Решенија за формирање на ИО заИМ во Општина Могила за Локални избори 2021 година

Решенија за изменување и дополнување на Решенија за формирање на ИО заИМ во Општина Могила за Локални избори 2021 година

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.