Со јапонска помош обновено училиштето во село Добрушево

Со јапонска помош обновено училиштето во село Добрушево

  Со јапонска помош обновено училиштето во селото Добрушево во Општина Могила Денес о. Могила ја посети Заменик Шефот на Мисисја г-дин Такахаши Сатору. Г-динот Такахаши е претставник од Јапонска амбасада која донираше  износ од    54 325...

Прочитај повеќе