Јавен повик бр. 1 -2021 :Јавен повик за прибирање на барања за распределба на средства од буџетот на Општина Могила за 2021 год. наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации во областите од надлежност на општината

Јавен повик бр. 1 -2021   :Јавен повик за прибирање на барања за распределба на средства од буџетот на Општина  Могила за 2021 год. наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации во областите од надлежност на општината

Јавен повик бр 1 -2021 Образец-–-извештај-2021-година Образец-–-пријава-и-предлог-проект-2021-година

Прочитај повеќе

Со јапонска помош обновено училиштето во село Добрушево

Со јапонска помош обновено училиштето во село Добрушево

  Со јапонска помош обновено училиштето во селото Добрушево во Општина Могила Денес о. Могила ја посети Заменик Шефот на Мисисја г-дин Такахаши Сатору. Г-динот Такахаши е претставник од Јапонска амбасада која донираше  износ од    54 325...

Прочитај повеќе