Препораки и сугестии за жителите на Општина Могила

Препораки и сугестии за жителите на Општина Могила

Почитувани, Општина Могила на одржаниот состанок на кризниот штаб донесе одлука за формирање на мобилен тим составен од волонтери за помош на сите стари и изнемоштени лица и лица со попреченост во општината. Секој оној граѓанин од наведените...

Прочитај повеќе