Одржана првата форумска сесија во Општина Могила

Одржана првата форумска сесија во Општина Могила

Денес во општина Могила се одржа првата форумска сесија во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети. Општината овај форум го реализира со поддршка на УНДП и Швајцарската Агенција за развој и соработка. Проектниот фонд е 50 илјади...

Прочитај повеќе