Покана до сите граѓани на Општина Могила

Покана до сите граѓани на Општина Могила

ПОКАНА Локалната самоуправа – Могила во соработка со УНДП и Швајцарската агенција за развој и соработка, а во рамките на проектот „Зајакнување на општинските совети“ почнува со реализација на  Форуми во заедницата и Ве поканува да бидете дел од...

Прочитај повеќе