Голема крводарителска акција

Голема крводарителска акција

Почитувани, на ден 08.12.2018 година во Могила од 10:00 до 14:00 часот ќе се одржи акција за дарување на крв. ДА СЕ ДАРУВА КРВ И ДА СЕ СПАСИ ЖИВОТ НА БЕСПОМОШНИОТ И ПОВРЕДЕНИОТ ШТО НЕ ГО ПОЗНАВАМЕ И ШТО ВЕРОЈАТНО НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАПОЗНАЕМЕ...

Прочитај повеќе

ПОДАРИ-СТОПЛИ НЕЧИЕ СРЦЕ !!!

ПОДАРИ-СТОПЛИ НЕЧИЕ СРЦЕ !!!

Најголемата добрина наликува на вода, помага секому и тивко тече на оние места кои се омразени меѓу луѓето. Направи добро дело – Подари!! Биди Хуман!! Хумани сме бидејќи сакаме да бидеме. Хумани сме бидејќи некои луѓе сметаат на нашата...

Прочитај повеќе