Контакт телефон и меил на административните службеници во општина Могила

Список од контакт телефон и меил на административни службеници во општина Могила: 1. Весна Ристевска – раководител на одделение за финансиски прашања – меил: vesna.ristevska@mogila.gov.mk  бр.тел: 078/484-317 2. Томче Поповски –...

Прочитај повеќе

Остварена средба со Координаторот на програмската канцелерија на Турската агенција за соработка и координација (ТИКА)

Остварена средба со Координаторот на програмската канцелерија на Турската агенција за соработка и координација (ТИКА)

Градоначалничката на Општина Могила, Јасмина Гулевска, оствари официјална средба со Координаторот на програмската канцелерија на Турската агенција за соработка и координација (ТИКА) – Скопје г-дин Ајтекин Ајден. На средбата се разговараше...

Прочитај повеќе