Предновогодишна приредба на учениците од ОУ „Браќа Миладиновци“ – Добрушево

Основците од централното училиште во с.Добрушево “Браќа Миладиновци” со повеќе активности и заложби, го најавија одминувањето на старата и доаѓањето на Новата 2018 година. Новогодишните пакетчиња беа голема радост за децата, како и...

Прочитај повеќе

Програми за работа на Општина Могила усвоени од Советот на Општината

Програма за Водовод 2018 Програма за животна средина 2018 MOGILA Програма за изградба и реконструкција на улици и патишта 2018 Програма за канализација 2018 Програма за комунални дејности 2018 Програма за ЛЕР 2018 Програма за социјална заштита за...

Прочитај повеќе

Новогодишна претстава на учениците од ОУ„Гоце Делчев“

Градоначалникот на Општина Могила г-ца Јасмина Гулевска, Претседателот на Совет и членовите на Советот присуствуваа на новогодишната престава на учениците од ОУ„Гоце Делчев“ Могила.  

Прочитај повеќе

Офицер за заштита на лични податоци

Општина Могила го овластува  службеникот вработен во Општина Могила- Даниел Бошевски  за офицер за заштита на личните податоци за самостојно и независно вршење на работитево смисла на члне 26-а од Законот за заштита на личните податоци. службен...

Прочитај повеќе