Заврши реконструкцијата на локалните патишта

Заврши реконструкцијата на локални патишта од населените места Свето Тодори до врска со регионален пат Р 2335 и Реконструкцијата на локалниот пат Добрушево-Мусинци. Проектот е финансиран од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделието и...

Прочитај повеќе