Повторно поврзување на луѓето од Могила – нов проект на ЕУ да помогне во обновата на поплавените патишта на Пелагонија

Наскоро ќе почне обновата на поплавените патишта во општина Могила Една година по големите поплави, жителите на општина Могила се надеваат дека пролетниот период, кога се топат снеговите, а пролетните дождови можат да траат со денови, нема да...

Прочитај повеќе