Службен гласник, програми, одлуки, заклучоци

Службен гласник на општина Могила12015 Службен гласник на општина Могила бр2 Службен бр.1-05 Програма за уредување на градежно земјиште Програма За определување на обемот на уредување и степенот на опремување на градежното земјиште Програма за...

Прочитај повеќе

ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ ВО ХУМАНОСТА

Се известуваат сите граѓани, физички и правни лица кои сакаат да донираат за поплавените подрачја кои ја зафатија Општина Могила дека  се отвори наменска и донаторска сметка за донирање на срества за загрозените подрачја. Назив и седиште на...

Прочитај повеќе