ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства

ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства од Министерството за економија.

Во рамки на повикот се врши субвенционирање на туристички цели на селски домаќинства преку кофинансирање на 60% од докажаните трошоци наведени во јавниот повик.

Право на учество имаат физички лица кои вршат угостителска дејност и кои категоризирани согласно Правилникот за начинот и поблиските критериуми за добивање на ознака за селски домаќинства во рурални средини.

Повеќе информации за повикот, на следниот линк:

http://www.economy.gov.mk/doc/2749

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.