Јавен повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на Општина Могила за 2022 година

Јавен повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на Општина Могила за 2022 година,наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации.

 

јавен повик

Извештај за потрошени средства 2022

Пријава 2022

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.