Јавен повик бр. 1 -2021 :Јавен повик за прибирање на барања за распределба на средства од буџетот на Општина Могила за 2021 год. наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации во областите од надлежност на општината

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.