Честитка на градоначалникот по повод празникот Божиќ.

 

Христос се роди! Навистина се роди! Воздухот е исполнет со радост! За многу години да е највеселиот христијански празник Божиќ со кој го славиме раѓањето на нашиот Бог. Божјата милост да ги облее нашите срца и Христос да ни подари мир и спокој во душата, почит и меѓусебно разбирање и силна верба заеднички да создадеме услови за подобра и посреќна иднина за сите. Ви посакувам секој дом да биде исполнет со љубов, радост, топлина, благосостојба и добро здравје! Да се обидеме да ја зачуваме божиќната магија во текот на целата година, за да бидеме подобри, похумани и да правиме по едно добро дело секој ден. За многу години!

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Седници на совет 31.01.2023 (24-та седница на совет/1)

10 прегледи среда 1st февруари 2023, 17:05

Седници на совет 27.12.2022(23-та седница на совет/1)

27 прегледи среда 4th јануари 2023, 1:08

Седници на совет 27.12.2022(23-та седница на совет/2)

8 прегледи среда 4th јануари 2023, 1:07

Седници на совет 12.12.2022(22-ра седница на совет/5)

10 прегледи среда 4th јануари 2023, 0:59

Седници на совет 12.12.2022(22-ра седница на совет/4)

10 прегледи среда 4th јануари 2023, 0:50

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.