Честитка на градоначалникот по повод празникот Бадник!

Почитувани жители, ви го честитам празникот Бадник, ноќ спроти Христовото раѓање. Посната бадникова вечера нека ги сплоти сите семејства и нашите срца да се отвораат за добри дела. Во добро здравје со чиста мисла и ведар дух започнете го празнувањето. Да бидеме будни, во мир и љубов да го дочекаме Рождеството Христово! За многу години!

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.