Соопштение од Општина Могила

СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Подрачната канцеларија на Министерство за труд и социјална политика во с. Могила ќе работи секој Вторник од 8:30 до 13:30 часот.

Општина Могила

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.