Решенија за изменување и дополнување на Решенија за формирање на ИО заИМ во Општина Могила за Локални избори 2021 година

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Седници на совет 15.03.2023 (27-та седница на совет/3)

3 прегледи недела 19th март 2023, 22:41

Седници на совет 15.03.2023 (27-та седница на совет/2)

4 прегледи недела 19th март 2023, 22:36

Седници на совет 15.03.2023 (27-та седница на совет/1)

2 прегледи недела 19th март 2023, 20:12

Седници на совет 31.01.2023 (24-та седница на совет/1)

20 прегледи среда 1st февруари 2023, 18:05

Седници на совет 27.12.2022(23-та седница на совет/1)

39 прегледи среда 4th јануари 2023, 2:08

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.