РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 11-TАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Архива

Архива од старата веб страна

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2022. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.