Почнува муслиманскиот месец на постот Рамазан

Почнува муслиманскиот месец на постот Рамазан

Претходно РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 64-ТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА