ПОКАНА

ПОКАНА

Почитувани,

Ми претставува чест и задоволство да ве поканам на  трибината

„Европски  можности за македонското земјоделство“, наменета за сите лица вклучени во земјоделскиот сектор.

Присутните ќе имаат можност да се информираат за новините и можностите што ги нуди Програмата за користење на средтсва од инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија – ИПАРД 3 за периодот 2021-2027 година.

Настанот ќе се одржи на 15 февруари (вторник) со почеток од 13:30 минути во големата сала на Општина Могила.

Драганчо Саботковски

Градоначалник на Општина Могила

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.