Покана за учество на форумска сесија

Oпштина Могила ги поканува сите заинтересирани жители на Општината да дадат свој придонес со предлози за решавање на потребите на Сесијата “Бура на идеи“ која е дел од Проектот PREP4 MSIP a ќе се одржи на 6 февруари 2020 год. (в четврток) со почеток во 11.00 часот во Големата сала на Дом на Култура Могила.

Целта на сесијата е да се зајакне граѓанското учество во процесите на одлучување на локално и регионално ниво, да се подобрат партнерствата помеѓу локалните и регионалните субјекти и да се изнајдат поефикасни решенија за проблемите од интерес на целата заедница.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Mogila_Municipality

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.