Општина Могила – центар на многу среќа и детски насмевки. Поделени 800 новогодишни пакетчиња, а Дедо Мраз и Биби ги забавуваа нашите најмлади и најмили.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.