Одлука за спроведување на втора јавна презентација и јавна анкета за урбанистички план за с.Могила со разработка на блок 7 КО Могила,општина Могила

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2024. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.