Ве покануваме во СРЕДА ( 15.02.2023год. ) во 15:00 часот во општинската зграда во Могила на: Советодавен-информативен настан ,,ИНВЕСТИРАЈ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО”. Искористи ги можностите од ИПАРД III програмата!

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Информации

Седници на совет

Општина Могила

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Општина Могила © 2023. Сите права се задржани. Дизајнирано од Optimus Solutions.