Општи информации

ЦентралноОУ „Гоце Делчев – Могила ЦентралноОУ „Кочо Рацин“ – Ивањевци ЦентралноОУ „Браќа Миладиновци Добрушево подрачни подрачни подрачни ОУ „Гоце Делчев – с.Радобор ОУ „Кочо Рацин“ – с.Трновци ОУ „Браќа Миладиновци -с.Дедебалци ОУ „Гоце Делчев –...

Прочитај повеќе