Ј А В Е Н О Г Л А С до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

 Се повикуваат сите евидентираните невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат   во програмата Општинско-корисна работа, проект  “ Општинско корисна работа 2016 Могила

 

Oglas za OKR 2016

header-bg