Училишен прибор за сите првоодделенци во Општина Могила

40790393_2277406025849832_5207225324697288704_nГрадоначалникот на Општина Могила, Јасмина Гулевска, заедно со администрацијата од општината денеска ги посетија централните и подрачните училиште во општината. На првооделенците им беше доделен училишен прибор на 53 ученици – првоодделенци во сите централни и подрачни училишта на територијата на општината.

Градоначалникот Гулевска на учениците им посака успешна учебна година, со желби за многу здравје и најави дека и во наредниот период локалната самоуправа ќе инвестира во подобрување на условите за учење во трите централни и сите подрачни училишта во општината.
40593661_2277406042516497_5981073913407340544_n

40598982_2277405835849851_8648592549499371520_n

40610428_2277405842516517_3367338769056268288_n

40664550_2277406182516483_4369327782782566400_n

40685010_2277406202516481_3150111323363213312_n

40685607_2277405855849849_6732123913767092224_n

40808612_2277406159183152_4378754759255916544_n