Средба со Генералниот Конзул на Република Бугарија во Битола

На ден 30,11,2017 година Градоначалникот на Општина Могила оствари средба со Генералниот Конзул на Република Бугарија во Битола,г-дин Теодор Русинов.
На средбата се разговараше за унапредување на соработката помеѓу општина Могила и Република Бугарија.

24313108_2037485316508572_1685105226965404688_o