Промоција на филмот „ДОБРЕ МИ ДОЈДЕ СВЕТИ ЈОВАНЕ“

983841_1618516415043161_6583200848926869410_n
Промоција на филмот „ДОБРЕ МИ ДОЈДЕ СВЕТИ ЈОВАНЕ“ 16-ти јануари (Петок) во 17h во домот на с.Беранци Општина Могила