Одбележан “Денот на дрвото” во Општина Могила

10427678_606001849528148_7549635571577496438_n

Градоначалникот Стево Пивковски заедно со вработените во општинската администрација, советниците, учениците и наставниците од основните и подрачните училишта, вработените во ЈП Пела Хигиена и жителите на општина Могила го одбележаа „Денот на дрвото“ 2014

Целиот настан може да го погледнете тука