Изградба на базен во населено место Свето Тодори

Во пресрет на големиот Христијански празник Богојавление – Водици, со целосно финансирање од Буџетот на Општина Могила се изгради базен во населено место Св.Тодори.

26829234_10156186619497022_1919437432_o